Onze Praktijk

Fysiotherapie Merlijn is een praktijk voor fysiotherapie en oedeemtherapie, en ligt vlak achter Podium Mozaïek (voormalig de Pniëlkerk, ofwel “het witte kerkje”), op de hoek van de Merlijnstraat in de Bos en Lommer.

Behandeling op afspraak

Wij behandelen alleen op afspraak. U kunt zich persoonlijk in de praktijk aanmelden of telefonisch een afspraak maken. Als de telefoon niet opgenomen wordt, kunt u uw naam en telefoonnummer op het antwoordapparaat inspreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Behandeling aan huis

Mensen die om gezondheidsredenen niet naar de praktijk kunnen komen voor behandeling, kunnen aan huis geholpen worden. Er is dan wel een verwijzing van de arts nodig.

De Therapeuten

Melody van Dijk
Melody van DijkFysio- & Oedeemtherapeut
Melody van Dijk is algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut.
Zij heeft heeft veel ervaring met het behandelen en revalideren van oedeem patiënten die vochtophoping in het lichaam hebben als gevolg van operaties, bestralingen en andere kankerbehandelingen. Zij is lid van de Nederlands Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie (NVFL) en is bevoegd om therapeutische elastische kousen aan te meten
Verder heeft zij ervaring met orthopedische klachten: Revalidatie na een operatie aan de bewegingsapparaat. En musculoskeletal klachten: bv nek, schouder, lagerug, elleboog, knieën etc
Melody geeft ook looptraining bij etalagebenen en is deelnemer van Chronisch ZorgNet

Melody staat als fysiotherapeut en oedeemtherapeut ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. BIG-geregistreerd onder nummer: 59065738704

Werktijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Ferenc Molnar
Ferenc MolnarFysio - & Oedeemtherapeut / Acupuncturist
Ferenc heeft veel ervaring met het behandelen en revalideren van oedeem patiënten die vochtophoping in het lichaam hebben als gevolg van operaties, bestralingen en andere kankerbehandelingen. Heeft bindweefsel technieken 1 en 2 gedaan. Hij behandelt en revalideert ook algemene orthopedische aandoeningen. Naast fysiotherapeut is hij ook een ervaren acupuncturist.

Ferenc staat als fysiotherapeut en oedeemtherapeut ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. BIG-geregistreerd onder nummer: 19065737404. Tevens is hij geregistreerd bij het NVA voor acupunctuur.

Werktijden

Maandag
Dinsdag 12:00 – 19:00
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 12:00 – 19:00