De juiste fysiotherapie behandeling krijgt u bij Fysiotherapie Merlijn in Amsterdam West

Maak een afspraak

U kunt bij Fysiotherapie Merlijn terecht voor tal van fysiotherapie behandelingen. Behalve algemene fysiotherapie, inzetbaar om uw beweeglijkheid te vergroten en pijnklachten te bestrijden, zijn we ook deskundig in meerdere specifieke behandelingen. Fysiotherapie Merlijn is het adres voor oedeemtherapie (lymfedrainage) in Amsterdam, u wordt bij ons altijd behandeld door een geschoolde en geregistreerde therapeut met kennis van zaken. Ook voor het aanmeten van therapeutische kousen, looptraining en shockwavetherapie bent u welkom bij Fysiotherapie Merlijn in Amsterdam.

Fysiotherapie algemeen

Iedereen kan wel eens fysiotherapie nodig hebben, bijvoorbeeld om te herstellen van een blessure of operatie. Fysiotherapie is gericht op de stand en beweging van alle lichaamsdelen. Bij pijnklachten of overbelasting kan fysiotherapie soms ook uitkomst bieden. Met een screening beoordelen we, zonder doorverwijzing van uw huisarts, of fysiotherapie kan helpen bij uw klachten.

Acupunctuur

Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeswijze die bij veel klachten verbetering kan geven. Ferenc Molnar is de fysiotherapeut die acupunctuur geeft.
Hij werkt op dinsdag en vrijdag, en verder in overleg. Voor een afspraak kunt u van 9.00 – 17.00 bellen naar de praktijk, (020) 6822444, een e-mail sturen naar info@fysiotherapiemerlijn.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

Het tarief voor acupunctuur is: €50,-. U dient direct na de behandeling contant met hem af te rekenen. De rekening stuurt u vervolgens voor vergoeding naar uw verzekering.

Ferenc is lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Op de site van de NVA kunt u een overzicht vinden van de verzekeringen die vergoeding geven voor acupunctuur. Als u zeker wilt zijn of uw acupunctuurbehandeling wordt vergoed, kunt u het beste uw polis raadplegen of contact opnemen met uw verzekeraar.

Overige behandelingen

Voor specifieke klachten kan Fysiotherapie Merlijn in veel gevallen een specifieke behandeling inzetten. We zijn deskundig in oedeemtherapie, ook wel bekend als lymfedrainage. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de nabehandeling van een orthopedische operatie en het aanmeten van elastische en therapeutische kousen.

Fysiotherapie Merlijn werkt tevens met shockwavetherapie. Heeft u last van (hardnekkige) blessures? Dan kunnen we u tapen met kinesiotape, een behandeling waar we al veel succes mee hebben behaald.

Vraagt u zich af of fysiotherapie of oedeemtherapie u kan helpen? Bel ons gerust voor overleg of maak een afspraak voor screening

Contact