Dit is de praktijk van Fysiotherapie Merlijn in Amsterdam West 

Maak een afspraak

Fysiotherapie Merlijn is een praktijk voor fysiotherapie en oedeemtherapie, en ligt vlak achter Podium Mozaïek (voormalig de Pniëlkerk, ofwel “het witte kerkje”), op de hoek van de Merlijnstraat in Bos en Lommer. Wees welkom in onze praktijk voor de juiste behandeling in fysiotherapie, shockwavetherapie en meer.

Behandeling op afspraak

Fysiotherapie Merlijn behandelt alleen op afspraak. U kunt zich persoonlijk in de praktijk aanmelden of telefonisch een afspraak maken voor fysiotherapie, oedeemtherapie, looptraining of één van onze andere behandelingen. Als de telefoon niet opgenomen wordt, kunt u uw naam en telefoonnummer op het antwoordapparaat inspreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Contactinformatie

Fysiotherapie behandeling aan huis

Mensen die om gezondheidsredenen niet naar de praktijk kunnen komen voor behandeling, kunnen aan huis geholpen worden. Er is dan wel een verwijzing van de arts nodig.

De therapeuten

Melody van Dijk

Melody van Dijk

Fysio- en oedeemtherapeut.

Melody van Dijk is algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut.
Zij heeft heeft veel ervaring met het behandelen en revalideren van oedeempatiënten die vochtophoping in het lichaam hebben als gevolg van operaties, bestralingen en andere kankerbehandelingen. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie (NVFL) en is bevoegd om therapeutische elastische kousen aan te meten
Verder heeft zij ervaring met orthopedische klachten: Revalidatie na een operatie aan de bewegingsapparaat. En musculoskeletal klachten: bijvoorbeeld nek, schouder, lage rug, elleboog, knieën etc.

Melody geeft ook looptraining bij etalagebenen en is deelnemer van Chronisch ZorgNet

Melody staat als fysiotherapeut en oedeemtherapeut ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. BIG-geregistreerd onder nummer: 59065738704


Werktijden
Maandag: 09.00 - 17.00
Dinsdag: 09.00 - 17.00
Woensdag: -
Donderdag: 09.00 - 17.00
Vrijdag: 09.00 - 17.00

Ferenc Molnar

Ferenc Molnar

Fysio- en oedeemtherapeut/acupuncturist.

Ferenc heeft veel ervaring met het behandelen en revalideren van oedeempatiënten die vochtophoping in het lichaam hebben als gevolg van operaties, bestralingen en andere kankerbehandelingen. Heeft bindweefsel technieken 1 en 2 gedaan. Hij behandelt en revalideert ook algemene orthopedische aandoeningen. Naast fysiotherapeut is hij ook een ervaren acupuncturist.

Ferenc staat als fysiotherapeut en oedeemtherapeut ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. BIG-geregistreerd onder nummer: 19065737404. Tevens is hij geregistreerd bij het NVA voor acupunctuur.


Werktijden
Maandag: -
Dinsdag: 12.00 - 19.00
Woensdag: -
Donderdag: -
Vrijdag: 12.00 - 19.00

Praktijktarieven

 • Behandeling

  € 42,-

 • Eenmalig onderzoek

  € 65,-

  Inclusief rapportage.

 • Screening

  € 18,-

  Een screening is een kort vraaggesprek (ongeveer 10 min.) waarin wordt vastgesteld of de klacht waarvoor u komt wel door de fysiotherapeut behandeld dient te worden. Screening vindt plaats als u komt zonder verwijzing van de dokter.

 • Intake en onderzoek na screening

  € 56,-

 • Intake en onderzoek na verwijzing

  € 56,-

 • Oedeemtherapie

  € 63,-

 • Aan huis toeslag

  € 16,-

 • Niet nagekomen afspraak (te laat afgebeld/niet komen)

  € 30,-

  Een gemaakte afspraak dient u minimaal een dag van tevoren af te zeggen.

 • Acupunctuur

  € 50,-

Verwijzing of niet?

Als u iets mankeert waarvan u denkt dat een fysiotherapeut het kan behandelen, kunt u zonder verwijzing van de dokter bij ons komen. Dit heet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Na afspraak vindt er dan eerst een kort vraaggesprek plaats, waarin wij kijken of wij u kunnen helpen. Dit gesprek heet “screening”. Als wij denken dat wij u kunnen helpen, gaan we meteen verder met het fysiotherapeutisch onderzoek.

Als wij denken dat de huisarts er toch eerst naar moet kijken of dat u met uw klacht beter door iemand anders geholpen kunt worden (zoals bijvoorbeeld een specialist of een manueel therapeut), verwijzen wij u naar de huisarts. Wanneer wij u in behandeling nemen, gaat er een kort bericht naar de huisarts, om te melden dat u bij ons bent gekomen voor behandeling van uw probleem.

Let op: voor behandeling aan huis en voor oedeemtherapie heeft u altijd een verwijzing nodig! Ook is dit het geval bij ernstige aandoeningen en na een operatie.

Voor een afspraak met één van onze fysiotherapeuten, bel naar (020) 6822444.

Contact